luni, 25 ian 2021

Un nou serviciu de succes în cadrul programului Benefica

  • 20/09/2018

Farmexim a organizat la Cluj, în perioada 14-15 septembrie, cursul “Lecții de antreprenoriat cu Iancu Guda”.
Partenerii Benefica au putut exersa împreună cu Iancu Guda aplicarea conceptelor de analiză financiară în cadrul unor studii de caz din domeniul farmaceutic. Participanții au apreciat în mod deosebit conţinutul cursului și dezbaterea aspectelor pe care le pot aplica în managementul afacerii lor de farmacie.
Iancu Guda este Director General al Coface Credit Management Services SRL, președinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari din România și lector asociat la Institutul Bancar Român.
Următorul workshop susținut de Iancu Guda va avea loc în perioada 19-20 octombrie, la București.


Participanții, despre curs:

"Cursul susținut de Iancu Guda este, cred, primul lucru pe care trebuie să îl facă un farmacist înainte de a deschide o farmacie. Informațiile au fost foarte multe, dar în același timp, pe înțelesul fiecăruia dintre noi și foarte utile. Eu, în prima fază, am citit cartea și, de la primele pagini, aveam senzația că Iancu este în farmacie și se uită în acte. Mulțumesc pentru oportunitatea de a merge la acest curs."

"Mă bucur că am avut oportunitatea de a participa la cursul Lecții de antreprenoriat cu Iancu Guda de la Cluj. A fost un curs intens, care ne-a ținut în priză, ne-a făcut să reflectăm asupra business-ului în care activăm și ne-a ajutat să înțelegem mai bine specificul pieței farma. Interacțiunea cu Iancu Guda a fost foarte plăcută deoarece acesta s-a arătat dispus să răspundă tuturor întrebărilor venite din partea participanților la curs. A avut o abordare interactivă pe parcursul orelor de curs și a dat dovadă de o pregătire profesională și cunoștințe solide."

"Am fost foarte încântat de cursul Lecții de antreprenoriat cu Iancu Guda de la Cluj. Eu am citit cu interes și cartea dumnealui De Ce Eșuează Companiile? 10 Greșeli & 100 Soluții, iar pe durata acestui curs mi s-au explicat pe larg unele aspecte întâlnite în carte. în mod absolut, participarea la acest curs, m-a ajutat să primesc multe răspunsuri de care aveam nevoie. Aș mai participa și cu alte ocazii la cursurile susținute de domnul Iancu Guda."

"Sunt încântată că mi-ați facilitat participarea la cursul lui Iancu Guda și vă mulțumesc."

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

1