joi, 25 iul 2024

Prin accesarea, căutarea și/sau folosirea acestui website, confirmați că ați citit, înțeles și acceptat acești termeni și că respectați toate legile și regulamentele aplicabile, inclusiv legile și reglementările privind controlul exportului și al re-exportului. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu folosiți acest website.

Daca nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare de către dumneavoastră a website-ului și a datelor cu caracter personal de către S.C. Farmexim S.A., vă rugăm să ne comunicați în scris dorința dvs. ca aceste date cu caracter personal să nu fie procesate de către S.C. Farmexim S.A. și vă rugăm să nu mai utilizați acest website.

Condițiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul www.partenerbenefica.ro.

Acest website poate conține alte înștiințări asupra proprietății și informații despre copyright, ai căror termeni trebuie avuți în vedere și respectați. Informațiile din acest website ar putea conține inadvertențe tehnice sau greșeli de tipar. Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui website sunt proprietatea companiei S.C. Farmexim S.A.

Conținutul website-ului www.partenerbenefica.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând, dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a companiei S.C. Farmexim S.A. Materialele publicate și conținutul www.partenerbenefica.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.

Compania  nu este responsabilă pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informațiilor de pe www.partenerbenefica.ro. S.C. Farmexim S.A. își rezervă dreptul de a face modificări în materialele și conținutul www.partenerbenefica.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

S.C. Farmexim S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomațiilor furnizate de terțe părți pe www.partenerbenefica.ro.

S.C. Farmexim S.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul și structura website-ului.

Clauza de confidențialitate:
Datele furnizate de dumneavoastră în cursul navigării acestui website pot fi utilizate de S.C. Farmexim S.A. doar în interes propriu și nu vor fi transmise către terți.

Prin acordul dumneavoastră exprimat prin accesarea și utilizarea www.partenerbenefica.ro, datele dumneavoastră pot fi folosite de S.C Farmexim S.A. pentru constituire de bază de date și utilizarea acestora în interes propriu.

S.C. Farmexim S.A. este operator autorizat de date cu caracter personal, înregistrat la ANPDCP cu numărul 20357.

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1