joi, 25 iul 2024

Coaching pe probleme de business

Coaching pe probleme de business

Consultanță de business

Contracte în avans și consultanță pentru dezvoltarea afacerii

Analiză financiară

Analize și recomandări pentru
îmbunătățirea indicatorilor financiari

Citește mai mult

Optimizare

Consultanță logistică și suport pentru optimizarea operațională

Pentru detalii suplimentare despre programele de consultanță și despre accesarea acestora, vă rugăm să vă adresați reprezentantului de vânzări din zona dumneavoastră.


Parteneri

Lider mondial în asigurarea de credit, Coface ajută de cel puțin 70 de ani la dezvoltarea companiilor și contribuie la sustenabilitatea acestora în întreaga lume. În fiecare zi, cei 4.600 de angajați din cele 67 de țări membre ale Grupului Coface gestionează riscurile a 40.000 de clienți în peste 200 de țări. Într-un parteneriat cu aceștia, angajații Coface consiliază clienții la fiecare etapă a dezvoltării business-ului, pentru prevenirea și evaluarea riscurilor și pentru luarea celor mai bune decizii.

În România, Grupul Coface este prezent de 20 de ani și este singurul furnizor de servicii integrate de management al riscului de credit: Asigurare de Credit, Informații de Afaceri și Colectarea Creanțelor.

Cu mai mult de 100 de ani de experiență în sprijinul clienților și susținere din partea Allianz, Euler Hermes este liderul mondial în asigurarea creditelor comerciale, cu o cotă de piață de 34,9% și peste 6.000 de angajați în mai mult de 50 de țări. Clienții Euler Hermes sunt atât companii mici, cât și companii mari și multinaționale, din toate domeniile de activitate. Soluțiile oferite sunt adaptate la mărimea, nevoile și industria în care activează compania respectivă. Specialiștii Euler Hermes utilizează cea mai extinsă rețea de informații despre companii, medii de afaceri și tendințe economice din lume. Acestea sunt disponibile doar pentru clienții Euler Hermes, pe care îi ajută să le folosească în siguranță pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Euler Hermes monitorizează riscurile de țară în 241 de țări și teritorii. Evaluările specialiștilor Euler Hermes au ca scop determinarea riscului de neplată din partea societăților dintr-o anumită țară și, prin urmare, sprijină clienții în luarea unor decizii informate cu privire la activitatea pe plan intern și internațional. Metodologia de lucru a analiștilor constă în analiza a sute de indicatori economici, atât cantitativ, cât și calitativ, pentru a oferi cea mai bună înțelegere a mediului economic, politic, de afaceri, a riscurilor comerciale și de finanțare ale unei afaceri.

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1