vineri, 26 apr 2024

Farmaciile partenere Benefica, și mai aproape de pacienți

  • 09/06/2020

Într-o piață dinamică și competitivă, în care au loc provocări și schimbări, Farmexim, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de medicamente din România, continuă să susțină farmaciile independente prin programul de fidelitate Benefica, un parteneriat gândit și dezvoltat cu scopul de a oferi acces la servicii de sănătate premium pentru întreaga comunitate.

Farmexim și-a asumat un rol important și o mare responsabilitate față de pacienți în sistemul de sănătate din România, astfel că toate acțiunile noastre au în centrul lor preocuparea pentru pacient. Brandul Farmaciile Partenere Benefica s-a născut din dorința de a veni mai aproape de farmaciile independente și, implicit, mai aproape de oameni, prin profesionalism şi excelență, prin servicii de calitate și comunicare eficientă

Sub umbrela Farmacie Parteneră Benefica, comunicarea cu pacientul este țintită și eficientă, iar vizibilitatea farmaciei crește prin acțiunile dedicate, organizate și promovate către pacienți, aducând astfel valoare serviciilor farmaciei independente. Pacienții pot identifica deja signalistica Farmacie Parteneră Benefica în 160 de farmacii independente din toată țara. În aceste farmacii, se desfășoară prima campanie organizată sub egida Benefica, cu premii atractive pentru pacienți. Regulamentul campaniei poate fi consultat în orice Farmacie Parteneră Benefica sau pe www.farmaciilebenefica.ro. 

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1