joi, 25 iul 2024

Farmexim lansează BENEFICA

  • 15/03/2017

BENEFICA este un parteneriat pentru farmaciile care vor să-și păstreze independența. Născut în urma unei elaborate analize a nevoilor clienților, în concordanță cu așteptările, cu obiectivele și planurile lor, acest program reflectă dorința Farmexim de a avea un parteneriat de încredere, pe termen lung, cu farmaciile independente.

“Farmexim este o companie cu capital integral românesc, care s-a dezvoltat în 27 de ani în mod organic, susținut și, cel mai important, independent. Acesta este modelul de business care a funcționat pentru noi și pe care ni-l dorim și pentru clienții noștri. Prin informațiile și practicile pe care le vom împărtăși, prin consultanța oferită, prin sprijinul acordat de echipa Farmexim în activitățile de management și în planurile de dezvoltare, programul va fi un real ajutor, corect și echitabil în colaborarea cu farmaciile.”

Ovidiu Buluc, fondator și director general al Farmexim

BENEFICA este un proces continuu, care se derulează începând din 2017. Gândit pe o structură modulară și flexibilă, noul program este umbrela sub care Farmexim dezvoltă împreună cu clienții activități interconectate cu scopul de a-i ajuta să atingă cea mai bună formă a afacerii lor și să-și mențină independența, numele și tradiția dezvoltate până acum. Fie că este vorba despre consultanță în domeniile de interes cu impact în afacerea de farmacie, despre programe de training și dezvoltare pentru administratorii și personalul de farmacie sau despre facilitarea accesului la manifestări științifice, Farmexim, prin Benefica, oferă sau facilitează servicii care să aducă valoare afacerii farmaciei independente.

Autentificare

Intrare în cont

Parteneri benefica

 Farmacia Hristiana
 Farmacia  Aloe
 

 Hyperici Farm 

Farmacia Sanovil
 Polisano Pharma

Aici lista de parteneri

De interes

1